Tel: (023)5341032

Online reserveren

Contact/openingstijden

Menukaart

Gezellig bij de borrel

Mandje Brood

Met gezouten boter en olijfolie

4,50

Olijven

4,50

Amsterdamse Bitterballen

8 stuks, met mosterd

7,25

Garnalenkroketjes

2 x 70 gram

7,95

Bourgondische Plank

Diverse vleeswaren en bijbehorende lekkernijen

11,95

Voorgerechten

Soep van de dag

Franse uiensoep

5,95

Coquilles

Coquilles, gebakken groente brunoise, verse kruiden en een tomatenchutney

10.50

Escargots

8 slakken met kruidenboter en brood om te dopen

8,95

Gamba’s uit de wok

Met kruidenolie, ketjap, tomaat, olijven en aioli, geserveerd op knapperige mini-sla

10,95

Carpaccio

Runder carpaccio op rucola met kappertjes, zongedroogde tomaat, pesto en Parmezaanse kaas

10,95

Salade met gerookte makreel en yoghurt dressing

Frisse salade met gerookte makreel, veldspinazie, avocado, komkommer, tomaat, olijf, rode ui, appel, croutons en pijnboompitjes.

 9,95

Salade met avocado en Feta

Vega salade met sla, avocado, feta, tomaat, komkommer, rode ui, olijf, zon gedroogde tomaat, munt, appel en walnoot. Vergezeld met een dressing op basis van framboos.

 9,95

Rib Eye

“Dry Aged” uit onze droogrijpkast. Super mals, van het Hollands Weiderund.

200gr. 24,50

300gr. 27,50

Ierse Kogelbiefstuk

Een mooie steak met verse groenten en frites.

19,50

Tournedos

Zeer mals met verse groenten en frites.

25,50

Saté van Kippendij

Met satésaus, gebakken uitjes en kroepoek.

17,50

Groenten Crumble (V)

Met venkel, aubergine, courgette, olijven, sjalot en tomaten uit de oven met crumble van noten en kaas

16,50

Groenten Curry (V)

Met wortel, tomaat, selderij, paprika, gember, knoflook, rode ui, koriander, kurkuma, spinazie, waterkastanjes en geschaafde amandelen geserveerd met witte rijst en Naan brood.

18,00

Vis Curry

Met wortel, tomaat, selderij, paprika, gember, knoflook, rode ui, kurkuma, koriander, gamba’s, witvis en geschaafde amandelen geserveerd met witte rijst en Naan brood.

19,95

Visschotel van de week

Iedere week zijn wij weer op zoek naar een mooi visgerecht

20,50

Mosselen

Met knoflookroom, witte wijn of pittig oosters sausje en friet en salade.

19,50

Pastel de Nata

Bladerdeegtaartje met gekarameliseerde room en vers fruit.

7,00

Sticky Toffeetaart met Dulce de Leche en verse slagroom

Heerlijk dessert op basis van dadels vergezeld met een karamel pasta en slagroom

6,50

Ouderwetse sorbet met verse vruchten en sorbetijs

7,50

Dame blanche

Vanille ijs, warme chocoladesaus en verse slagroom

6,50

Chocolade verrassing met witte chocolade ijs

Geserveerd met vers fruit

7,50

Romige vanille Panna Cotta met passievruchten

Roomdessert met vanille en een topping van frisse passievrucht

6,50