Vomar logo

Reserveren Vomar actie

Heeft u een volle spaarkaart reserveer dan hier

Tel: (023)5341032

Online reserveren

Contact/openingstijden

Menukaart

Gezellig bij de borrel

Mandje Brood

Met gezouten boter en olijfolie

4,50

Olijven

4,50

Amsterdamse Bitterballen

8 stuks, met mosterd

7,25

Garnalenkroketjes

2 x 70 gram

7,95

Crudité met hummus

Gevarieerde verse rauwkost en een mooie hummus

6,00

Borrelplank

Diverse soorten vleeswaren en wat andere lekkernijen voor bij de borrel

11,95

Voorgerechten

Soep van de dag

Hollandse Aspergesoep

Groentesoep

5,95

5,95

Gerookte Zalm

Met toast, kappertjes, citroen en dillesausje

9,95

Escargots

8 slakken met kruidenboter en brood om te dopen

8,95

Gamba’s uit de oven

Met kruidenolie, tomaat, olijven en knoflookmayonaise, gedresseerd op knapperige mini-sla

10,95

Carpaccio

Verzegeld met rucola, kappertjes, parmezaan, zongedroogde tomaatjes en pesto

10,95

Salade met gerookte makreel en yoghurt

Frisse salade met gerookte makreel, veldspinazie, avocado, komkommer, tomaat, olijf, rode uit, appel, croutons en pijnboompitjes.

 9,95

Salade met avocado en Feta

Vega salade met sla, avocado, feta, tomaat, komkommer, rode ui, olijf, zon gedroogde tomaat, munt, appel en walnoot. Vergezeld met een dressing op basis van framboos.

 9,95

Gegrilde Rib Eye

Met Uien Chutney of Pepersaus. “Dry Aged” uit onze droogrijpkast. Super mals, van het Hollands Weiderund.

200gr. 24,50

300gr. 27,50

Ierse Kogelbiefstuk

Een mooie steak met verse groenten en frites. Keuze uit bearnaise- of pepersaus of uienchutney.

19,50

Tournedos

Zeer mals met verse groenten en frites. Keuze uit bearnaise- pepersaus of uienchutney.

25,50

Saté van Kippendij

Met satésaus, gebakken uitjes en kroepoek.

17,50

Spies van Ossenhaaspuntjes

Met Oosterse groentjes, ketjapsaus en cashewnootjes.

20,50

Groenten Crumble (V)

Met venkel, aubergine, courgette, olijven en tomaten uit de oven met crumble van noten en kaas

16,50

Groenten Curry (V)

Met wortel, tomaat, selderij, paprika, gember knoflook rode uit, koriander, kurkuma, spinazie en waterkastanjes geserveerd met witte rijst en Naanbrood.

18,00

Vis Curry

Met wortel, tomaat, selderij, paprika, gember knoflook rode uit, koriander, kurkuma, gamba’s en witvis geserveerd met witte rijst en Naanbrood.

19,95

Visschotel van de week

20,50

Naast de kaart

Hollandse Asperges met beenham

Met ei en botersaus

19,50

Mossel pannetje

Mosselen gekookt in witte wijn, of met knoflookroom of met Spaanse peper, met sausjes en friet. Medio juni weer beschikbaar.

18,50

Lemon Cheesecake

Huisgemaakte cheesecake op een bodem van bastognekoek

6,50

Pavlova met rood fruit en verse slagroom

Vers schuim met divers rood fruit, slagroom en coulis

8,00

Sticky Toffeetaart met Dulce de Leche en verse slagroom

Heerlijk dessert op basis van dadels verzegeld met een caramel pasta en slagroom

6,50

Ouderwetse sorbet met verse vruchten en sorbetijs

7,50

Dame blanche

Vanille ijs, warme chocoladesaus en verse slagroom

6,50

Soezen met warme chocolade en chocolade ijs

Huisgemaakte soesjes gevuld met slagroom, overgoten met ware chocolade en een bol chocolade ijs

7,00

Romige vanille Panna Cotta met passievruchten

Roomdessert met vanille en een topping van frisse passievrucht

6,50
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook